Ponta îi cere lui Rus să sprijine continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania

Postat la 26 iunie 2014 30 afişări

Premierul Victor Ponta i-a cerut noului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, să sprijine continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, oprite în 2005 de "nişte indivizi", reiterând că autostrăzile nu aparţin de acest minister, dar amintind că Rus a fost în Guvernul care a iniţiat proiectul.

Ponta îi cere lui Rus să sprijine continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania

 "Este un portofoliu extrem de dificil pentru că, până în 2012, tot ce ţine de infrastructura României a fost distrus fie prin corupţie, fie din incompetenţă. Îmi aduc aminte că aţi făcut parte din Guvernul care a început Autostrada Transilvania, dar au venit nişte indivizi în 2005 care au oprit şi vreau să vă rog - chiar dacă nu ţin de dumneavoastră autostrăzile, nu ştie preşedintele asta - să sprijiniţi tot ce ţine de continuarea, după aceşti ani pierduţi, a Autostrăzii Transilvania. La fel, vom semna contractul pentru autostrada Comarnic-Braşov şi celelalte lucrări", i-a spus Ponta noului ministru.

El a mai arătat că în gestiunea Ministerului Transporturilor sunt, totuşi, alte probleme, legate în special de sectorul feroviar.

Proiectul Autostrăzii Transilvania a fost iniţiat de Guvernul Năstase în 2004, când Ioan Rus era ministru de Interne, dar a fost oprit pentru o perioadă de miniştrii PD din Guvernul Tăriceanu, care au încercat să renegocieze contractul cu Bechtel.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-ii-cere-lui-rus-sa-sprijine-continuarea-lucrarilor-la-autostrada-transilvania-12839607
12839607
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.