Ponta discută cu Isărescu despre reducerea TVA

Autor: Departamentul Economic Postat la 06 aprilie 2015 65 afişări

Premierul Victor Ponta se află la Banca Naţională a României (BNR), unde se consultă cu guvernatorul Mugur Isărescu asupra variantelor de reducere a TVA, şeful Guvernului anunţând anterior, la sediul PSD, că vrea să discute cu Isărescu înainte ca, marţi, să fie luată o decizie pe această temă.

El a precizat că marţi va fi decisă, în Guverm, reducerea cotei standard de TVA sau diminuarea TVA la produse alimentare.

Surse oficiale afirmă că, la acest moment, intenţia Guvernului este de reducere a cotei standard.

Ponta a anunţat recent că Guvernul intenţionează să decidă în aprilie reducerea, din luna iunie, a taxei pe valoarea adăugată, urmând să stabilească dacă va fi diminuată cota standard de TVA, de la 24% la 20%, sau TVA la produse alimentare de bază, de la 24% la 9%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
TVA,
/actualitate/ponta-discuta-cu-isarescu-despre-reducerea-tva-14108613
14108613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.