Ponta: Datele arată clar că erorile grave în cazul accidentului aviatic au fost ale ROMATSA şi STS

Postat la 23 ianuarie 2014 52 afişări

Datele relevă tot mai evident că erorile grave care i-au îndreptat greşit pe cei care îi căutau pe supravieţuitorii accidentului de luni au fost produse de ROMATSA şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care aveau obligaţia şi posibilitatea tehnică de a identifica epava, spune premierul Ponta.

Ponta: Datele arată clar că erorile grave în cazul accidentului aviatic au fost ale ROMATSA şi STS

 "Este din ce în ce mai evident, din toate datele pe care le-am avut şi le avem, că erorile grave care i-au îndreptat greşit pe cei care îi căutau pe supravieţuitori au fost produse de ROMATSA şi STS, de instituţiile care aveau obligaţia şi posibilitatea tehnică de a identifica epava aeronavei", a spus Ponta.

El a precizat că a discutat cu ministrul Transporturilor şi că activitatea în cadrul ROMATSA trebuie să fie în continuare permanentă, iar problemele identificate să fie îndreptate în cel mai scurt timp.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-datele-arata-clar-ca-erorile-grave-in-cazul-accidentului-aviatic-au-fost-ale-romatsa-si-sts-11955439
11955439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.