Ponta afirmă că îşi va pune pe masă mandatul de preşedinte al PSD dacă nu câştigă prezidenţialele

Autor: Departamentul Politic Postat la 28 octombrie 2014 43 afişări

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirmă că îşi va pune pa masă mandatul de preşedinte al partidului în cazul în care nu va câştiga alegerile prezidenţiale din acest an.

Întrebat dacă îşi va "pune pe masă" mandatul de preşedinte al PSD în cazul în care nu câştigă alegerile, Ponta a răspuns, într-un interviu pentru romania tv.net: "Categoric da !".

Întrebat în acelaşi timp dacă lasă PSD pe mâini bune, având în vedere că Liviu Dragnea vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte al PSD dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, Ponta a arătat că PSD nu este un partid pe care un lider "îl lasă" celorlalţi, ci este cel mai mare partid din România, în care liderii sunt aleşi în mod deschis, transparent, în structurile statutare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
PSD,
ALEGERI
/actualitate/ponta-afirma-ca-isi-va-pune-pe-masa-mandatul-de-presedinte-al-psd-daca-nu-castiga-prezidentialele-13474476
13474476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.