Voinea a pierdut dosarele

Postat la 23 octombrie 2007 1 afişăre

Generalul magistrat Dan Voinea a fost inlocuit de la conducerea Sectiei Parchetelor Militare, functia sa fiind preluata de catre un colonel magistrat din Ploiesti, procurorul Ion Vasilache.

Generalul magistrat Dan Voinea a fost inlocuit de la conducerea Sectiei Parchetelor Militare, functia sa fiind preluata de catre un colonel magistrat din Ploiesti, procurorul Ion Vasilache. Generalul Voinea a instrumentat dosarele Revolutiei si ale mineriadei din iunie '90, insa a fost contestat de asociatii ale revolutionarilor din decembrie 1989 ca tergiverseaza trimiterea in judecata a vinovatilor. Dupa o decizie a Curtii supreme din aceasta vara - care a trimis la parchetele civile dosarele respective, intrucat implicau si inculpati civili -, generalul Voinea a refuzat trecerea in rezerva pentru a se ocupa in continuare de aceste cauze, probabil din motive financiare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dan Voinea
/actualitate/politic/voinea-a-pierdut-dosarele-963843
963843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.