Topul chiulangiilor din plen

Postat la 22 ianuarie 2010 21 afişări

20% dintre deputati si 60% dintre senatori au lipsit la mai mult de jumatate dintre sedintele plenului. Televiziunile, campania electorala sau propriile afaceri i-au tinut la distanta pe alesii neamului.

Pentru unii senatori si deputati, platourile televiziunilor sunt mult mai interesante decat munca din parlament, alesii motivand absenta din plen prin nevoia de a explica la televizor activitatea politica. Aceasta, in contextul in care o cincime dintre deputati si aproape doua treimi dintre senatori nu au fost prezenti in plen la mai mult de jumatate dintre sedintele legislativului. Cel care detine recordul de absente in cazul camerei superioare este senatorul PNL Ioan Ghise, care si-a exprimat un singur vot, in perioada septembrie-decembrie 2009.

Aflati cum se justifica alesii intr-un material amplu pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
plen,
senatori,
deputati,
absente,
Parlament
/actualitate/politic/topul-chiulangiilor-din-plen-5404411
5404411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.