Sa decida presedintele

Postat la 23 octombrie 2007 1 afişăre

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a dat aviz negativ, cu majoritate de voturi, la cererea de revocare a lui Doru Tulus din functia de procuror sef al sectiei a II-a din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a dat aviz negativ, cu majoritate de voturi, la cererea de revocare a lui Doru Tulus din functia de procuror sef al sectiei a II-a din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Ministrul justitiei Tudor Chiuariu, care ceruse avizul CSM, a declarat ca va continua demersul sau si-i va cere presedintelui Traian Basescu sa semneze inlocuirea din functie a lui Tulus, pentru a scoate in evidenta cine isi asuma performantele procurorului. Un control intern al CSM a reliefat mai multe nereguli procedurale la DNA, in special la sectia condusa de Doru Tulus, insa acesta a respins concluziile raportului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DNA,
Tulus,
Chiuariu
/actualitate/politic/sa-decida-presedintele-963841
963841
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.