Pedelistii au primit interdictie la „dezbaterile sterile”. Prezenta la TV, conditionata de orar

Postat la 04 februarie 2011 10 afişări

Luati la rost de catre Traian Basescu, pedelistii schimba strategia de comunicare. Conform noul "concept" pus la cale in Modrogan, parlamentarii democrat-liberali nu vor mai aparea in platourile televiziunilor in timpul programului de lucru din legislativ si vor refuza sa mai discute alte teme in afara celor de pe ordinea de zi.

Strategia a fost anuntata de catre deputatul Cezar Preda ca fiind una care il va aseza pe fiecare invitat acolo unde ii este locul. "Eu cred ca toata comunicarea partidelor, inclusiv a PDL, a functionat in ultimii ani intr-un concept gresit. Eu am venit in fata PDL cu un concept nou, acela de a fi proactiv. Conceptul vechi de comunicare folosit de toate partidele este reactiv, conceput ca un fagure, de a umple necesarul pe care ti-l transmit televiziunile, cu prezenta toata ziua in spatiul televizat sau radiofonic. Astfel, niciun parlamentar al PDL nu se va duce in spatiul public in timpul programului de lucru. Suntem la Parlament sa stam la lucrari, suntem la munca, nu la televizor", a declarat Preda.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
interdictie,
prezenta,
tv,
orar
/actualitate/politic/pedelistii-au-primit-interdictie-la-dezbaterile-sterile-prezenta-la-tv-conditionata-de-orar-7949234
7949234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.