Lista companiilor de stat care au cumparat in 4 luni masini, laptopuri si telefoane de 124 mil. euro

Postat la 11 mai 2010 9 afişări

Potrivit unei centralizari facute de Mediafax, companiile de stat si institutiile publice se intrec in achizitii de masini, laptopuri, telefoane mobile, echipamente electrocasnice si mobilier din fonduri europene, cheltuind 124 de milioane de euro in 4 luni, cat tot anul trecut.

Institutii guvernamentale si companii de stat au cumparat, in primele patru luni ale anului, masini, laptopuri, telefoane mobile, echipamente electrocasnice si mobilier de peste 100 milioane euro si au bugetat alte achizitii similare de 24 milioane euro, informeaza Mediafax. Valoarea cumulata este apropiata de cea cheltuita, in acelasi scop, pe parcursul intregului an 2009 (140 milioane euro).

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
companii,
Stat,
achizitii,
recesiune
/actualitate/politic/lista-companiilor-de-stat-care-au-cumparat-in-4-luni-masini-laptopuri-si-telefoane-de-124-mil-euro-6108031
6108031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.