Guvernul se va consulta cu parlamentarii coalitiei pentru indemnizatia de crestere a copilului

Postat la 06 decembrie 2010 12 afişări

Decizia privind nivelul maxim al indemnizatiei lunare de crestere a copilului va fi luata dupa ce membrii Cabinetului se vor consulta, pe parcursul zilei de luni, cu grupurile parlamentare ale coalitiei, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit acestora, liderii coalitiei, reuniti luni dimineata, la Palatul Victoria, intr-o sedinta la care a participat si presedintele Traian Basescu, nu au luat nicio decizie in ceea ce priveste limita maxima a acestei indemnizatii.

Sursele sustin ca ministrul Muncii a pledat in continuare pentru reducerea la un an a perioadei in care se acorda indemnizatia pentru copii, in timp ce UDMR a transmis ca accepta diminuarea limitei maxime a indemnizatiei de la 3.400 lei la sub 2.500 lei, dar cu mentinerea perioadei de acordare la doi ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Boc,
indemnizatie,
crestere,
copil,
concediu
/actualitate/politic/guvernul-se-va-consulta-cu-parlamentarii-coalitiei-pentru-indemnizatia-de-crestere-a-copilului-7784965
7784965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.