Cum se imparte puterea in PDL. Blaga si-a gasit cei patru secunzi. Videanu renunta la functia de primvice

Postat la 07 martie 2011 6 afişări

O data trecut si ultimul hop inainte de congres - Consiliul National de Coordonare, pedelistii intra in negocierile finale pentru functiile de conducere scoase la bataie in Conventia Nationala din luna mai. Daca Blaga si-a pus deja la punct echipa cu care va ataca sefia partidului, Boc asteapta clarificarea mandatului de premier.

Lupta pentru putere in PDL a intrat in stadiul negocierilor finale. Primul care si-a stabilit echipa este Vasile Blaga, actualul secretar general mizand pe sprijinul a patru secunzi, pe care ii doreste primvicepresedinti. Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur si eurodeputatul Traian Radu Ungureanu sunt cei care au batut deja palma cu Blaga, dupa cum au confirmat pentru gandul surse din conducerea partidului. Curtat initial de Cotroceni pentru a candida cu propria motiune, primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, s-a raliat si el in spatele fostului ministru de Interne, urmand sa tinteasca functia de primvice. Cel de-al patrulea aghiotant este si piesa de baza a candidaturii lui Blaga: presedintele PDL Caras-Severin, Sorin Frunzaverde.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
Blaga,
PDL,
alegeri,
partid
/actualitate/politic/cum-se-imparte-puterea-in-pdl-blaga-si-a-gasit-cei-patru-secunzi-videanu-renunta-la-functia-de-primvice-8035480
8035480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.