Cum s-a ratacit salariul donat al lui Traian Basescu

Postat la 12 august 2010 14 afişări

Gandul a remarcat ca presedintele nu apare pe lista donatorilor anticriza pe iulie. Presedintele si consilierii sai au reactionat imediat, dar in mod diferit.

Atentionat de Gandul ca nu se regaseste pe lista "donatorilor" anticriza pe luna iulie, data publicitatii marti de catre Ministerul de Finante, presedintele Traian Basescu s-a facut foc si para. "De plata acestor bani se ocupa Serviciul Administrativ. Am inteles ca persoana care are in sarcina aceasta situatie este in concediu. Sa vina din concediu si sa faca aceasta plata", a declarat presedintele la Radio Romania Actualitati.

Intrucat o singura persoana se ingrijeste de donatiile presedintelui - desi Serviciul Financiar al Administratiei Prezidentiale numara sapte oameni - iar aceasta se afla in concediu, Gandul a incercat sa afle de ce persoana in discutie nu a delegat sarcina unui alt coleg, pentru ca presedintele sa fie la zi cu donatiile.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
donatie,
salariu,
reactii
/actualitate/politic/cum-s-a-ratacit-salariul-donat-al-lui-traian-basescu-6858048
6858048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.