Creierul a scapat

Postat la 06 noiembrie 2007 1 afişăre

Un tribunal din Madrid a anuntat saptamana trecuta verdictele si sentintele in procesul atentatelor cu bomba de la Madrid din 11 martie 2004.

Un tribunal din Madrid a anuntat saptamana trecuta verdictele si sentintele in procesul atentatelor cu bomba de la Madrid din 11 martie 2004. Trei dintre cei 28 de acuzati au fost condamnati la pedepse maxime care insumeaza 40 de mii de ani de inchisoare, dar legea spaniola limiteaza perioada de inchisoare la 40 de ani. Procurorii l-au acuzat pe marocanul Jamal Zougam de a fi plasat bombe la bordul unuia din cele patru trenuri atacate, pe marocanul Othman El-Gnaoui de a fi transportat materialele explozibile si pe spaniolul José Emilio Suárez Trashorras de a le fi furnizat. Rabei Osman Sayed Ahmed, supranumit „Mohamed Egipteanul“, considerat unul dintre organizatorii atacului, a fost achitat. Judecatorul a anuntat de asemenea despagubiri intre 30.000 si 1,5 milioane de euro pentru victimele atentatelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Madrid,
atentate
/actualitate/politic/creierul-a-scapat-1027131
1027131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.