Ce spun infanteristii PDL Visan, Murg, Talmacean, Spanu si Tinel Gheorghe despre programul lui Basescu „Ploaia de stele”

Postat la 02 februarie 2011 51 afişări

Sunt prezenti de doua, trei, sau chiar patru ori pe saptamana in platourile televiziunilor de stiri. Laudati luni seara de Traian Basescu, pedelistii din liniile doi si trei spun pentru gandul cat de greu le este sa lupte de unii singuri in razboiul mediatic si cum au devenit protagonistii unor gafe memorabile.

Dupa o lunga perioada in care au stat departe de televiziunile de stiri, liderii PDL au fost trimisi de Traian Basescu in lupta mediatica pe platourile TV. "Stelele partidului stau in transee, dar stau in asa fel incat sa nu ii atinga glontul si trimit la inaintare infanteria, sa incaseze pentru ei" , a fost mesajul pe care seful statului l-a transmis luni seara la intalnirea cu parlamentarii democrat-liberali, facand referire indirecta la prim-vicepresedintele Adriean Videanu si secretarul general Vasile Blaga. Practic, noua strategie pusa la cale de catre pedelisti, dupa ce seful statului si-a exprimat nemultumirea fata de prestatiile televizate din ultimul an, va viza tocmai mediatizarea ministrilor si a celor din conducerea partidului, incercand sa fie sterse, totodata, gafele televizate ale abonatilor la talk-showuri. Cum au reusit sa se descurce fara sprijin de la varf cei cativa reprezentanti din liniile secundare ale PDL? "E foarte greu. Nu oricine poate sa faca asta", spune deputatul Gelu Visan , unul dintre personajele de casa ale televiziunilor de stiri. "Iti trebuie cate opt, zece, douasprezece ore doar pentru documentare, doar pentru a intelege temele de dezbatere. Cand m-am pregatit pentru a discuta despre problema pensiilor militarilor, mi-au luat 12 ore doar ca sa inteleg cum s-a ajuns in situatia asta", explica Visan, precizand ca efortul este cu atat mai mare cu cat atmosfera din platou nu este una confortabila puterii: "Se vede cu ochiul liber care este obiectivitatea moderatorilor".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
media,
tv,
membri,
partid
/actualitate/politic/ce-spun-infanteristii-pdl-visan-murg-talmacean-spanu-si-tinel-gheorghe-despre-programul-lui-basescu-ploaia-de-stele-7941671
7941671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.