Boc: Chiar daca e mai bine decat in 2008, nu suntem imuni la ce se intampla in zona euro

Postat la 09 august 2011 9 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, marti, la Arad, ca mesajul sau privind o posibila noua criza economica este "precautie, vigilenta, dar nu panica" si ca Romania, desi sta mai bine decat in 2008 in raport cu criza, nu este "imuna" la ce se intampla in zona euro si pe piete mondiale.

Prezent la Arad pentru a vizita santierul centurii rutiere in regim de autostrada, premierul Emil Boc a fost intrebat de jurnalisti ce masuri ia Guvernul pentru a preintampina o eventuala noua criza mondiala, el raspunzand ca mesajul sau este "precautie, vigilenta, dar nu panica". "Trebuie sa fim in continuare extrem de precauti privind politica bugetara si fiscala a statului, de a ne incadra in tintele de deficit asumate cu Comisia Europeana, de a nu face niciun exces bugetar si de a nu repeta greselile anului 2008. Dar nu e cazul de panica. Romania e mai bine pregatita decat in 2008 pentru a face fata provocarilor economice internationale", a spus Boc. Premierul a adaugat ca in 2008 Guvernul Tariceanu "majora pensii, salarii, crestea numarul de bugetari, cheltuia doua miliarde de euro din vanzarea BCR si lasa Romania complet nepregatita in fata crizei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
zona euro,
boc,
reactii,
probleme
/actualitate/politic/boc-chiar-daca-e-mai-bine-decat-in-2008-nu-suntem-imuni-la-ce-se-intampla-in-zona-euro-8591759
8591759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.