Boc a dat cu pumnul in masa si a tipat la sindicalisti

Postat la 19 martie 2010 13 afişări

Doua dintre confederatiile sindicale prezente, vineri, la discutiile cu premierul Emil Boc s-au retras din intalnire, dupa ce premierul a inceput sa "bata cu pumnul in masa" si sa le spuna sindicalistilor sa-si "vada de drum, daca nu le convine"atunci cand s-a pus problema privind reprezentativitatea unora dintre cei prezenti.

La cateva minute dupa inceperea discutiilor de la Ministerul Muncii, liderii CNSRL-Fratia si ai CSDR au anuntat ca refuza sa participe la intalnire.

"Am crezut ca participam la negocieri normale. A fost permisa prezenta reprezentantilor unor confederatii care nu aveau legatura cu discutiile. Premierul ne-a amenintat, a batut de mai multe ori cu pumnul in masa, ne-a spus ca el este organizatorul, el face regulile si daca nu ne convine putem sa plecam. Ne-a spus: «Terminati cu prostiile astea!»", a aratat liderul CNSLR Marius Petcu, explicand, astfel, motivul retragerii de la discutiile de vineri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/boc-a-dat-cu-pumnul-in-masa-si-a-tipat-la-sindicalisti-5759974
5759974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.