Băsescu: Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu

Postat la 10 august 2010 14 afişări

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, marţi, primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, că parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au supărat că le-a fost luat 25% din salariu, deşi nu sunt prezenţi la şedinţe.

Gheorghe Ştefan, primarul de Piatra Neamţ, l-a întâmpinat pe Traian Băsescu, în localitatea Rotunda, din judeţul Neamţ, unde şeful statului a făcut o vizită pentru a inspecta stadiul lucrărilor de îndiguire.

Traian Băsescu i-a spus lui Gheorghe Ştefan: "Domnule, nu eşti bronzat, n-ai fost în concediu. Parlamentarii sunt bronzaţi şi s-au şi supărat că le-am luat 25% din salariu, deşi ei nu sunt niciodată de găsit în sălile de şedinţe".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
bronzati,
parlamentari,
salariu,
reducere,
Basescu
/actualitate/politic/basescu-parlamentarii-sunt-bronzati-si-s-au-si-suparat-ca-le-am-luat-25-din-salariu-6836008
6836008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.