Poliţia Capitalei cere proprietarilor de maşini şi magazine vandalizate să depună plângere

Postat la 16 ianuarie 2012 16 afişări

Persoanele ridicate de jandarmi în timpul protestelor violente de duminică sunt identificate, în funcţie de înregistrările video urmând să se stabilească ce fapte a săvârşit fiecare. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru MEDIAFAX că cei duşi la dube vor fi identificaţi şi se va stabili dacă au comis infracţiuni.

Poliţia Capitalei face apel la populaţie să pună la dispoziţie imagini foto şi video, dacă le deţin. Totodată, poliţiştii fac apel la proprietarii magazinelor sau ai maşinilor vandalizate de pe raza Unirii să depună plângere în zilele următoare şi, dacă este cazul, să prezinte un inventar al eventualelor bunuri care le-au fost furate cu această ocazie.

Spaţii comerciale din zona Unirii au fost vandalizate, cel mai afectat fiind un magazin de telefonie mobilă, de unde s-au furat aparate şi alte accesorii. Totodată, magazinul alimentar din spatele complexului comercial Unirea a fost vandalizat.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politia-capitalei-cere-proprietarilor-de-masini-si-magazine-vandalizate-sa-depuna-plangere-9149353
9149353
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.