Poezia în lupta cu coronavirusul: Oana Pellea citeşte online pentru fani

Postat la 15 martie 2020 320 afişări

Poezia în lupta cu coronavirusul: Oana Pellea citeşte online pentru fani

Oana Pellea citeşte online poezie pentru fanii săi. Actriţa spune că a luat această decizie pentru că teatrele sunt închise şi trebuie să îşi „justifice existenţa pe Pământ".

„Pentru că trăim ce trăim şi pentru că cred că un artist trebuie să facă ceea ce ştie el să facă mai bine sau ceea ce crede că ştie să facă mai bine şi pentru ca să nu treacă tot timpul ăsta degeaba, teatrele fiind închise, să îmi justific şi eu existenţa pe Pământ, să nu fac umbră pământului degeaba, m-am gândit ca, în fiecare seară, să vă citesc o poezie sau o pagina ce mi-e mie aproape de suflet. Şi, astă seară, îmi îngădui, îngăduiţi-mi să încerc să vă citesc Nichita Stănescu", transmite actriţa pe canalul său de YouTube

Actriţa Oana Pellea a ales să citească sâmbătă seară poemul „Îngerul cu o carte în mână", de Nichita Stănescu.

„Pe mâine seară şi totul o să fie foarte bine, cu tot dragul, din tot sufletul, o seară frumoasă!", şi-a încheiat actriţa mesajul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oana pellea,
poezie,
fani,
online,
lupta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.