Poate vă vor bate la uşă şi nu veţi şti cine sunt: cum arată uniformele personalului de executare silită al fiscului

Autor: Dorin Oancea Postat la 03 februarie 2016 2605 afişări

Poate vă vor bate la uşă şi nu veţi şti cine sunt: cum arată uniformele personalului de executare silită al fiscului

În cadrul ANAF a apărut în acest an o nouă direcţie, cea de executări silite în cazuri speciale. Peronalul va purta o uniformă, precum şi însemne distinctive specifice - embleme pentru coifură şi pentru echipament.

Personalul va avea şi însemne de grad, cu trese şi stele care indică gradul profesional şi funcţia. Actul normativ este regulamentul privind normele generale şi speciale de dotare a personalului din structurile de executări silite cazuri speciale, apărut în Monitorul Oficial 74 din 2 februarie. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/poate-va-vor-bate-la-usa-si-nu-veti-sti-cine-sunt-cum-arata-uniformele-personalului-de-executare-silita-al-fiscului-15028636
15028636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.