PMB anunţă demararea construcţiei mai multor parcări. Una dintre acestea, în Piaţa Constituţiei

Postat la 03 ianuarie 2018 91 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă demararea construcţiei mai multor parcări subterane şi supraterane, în paralel cu taxarea domeniului public, una dintre acestea fiind amplasată în zona Gării de Nord, iar o alta în Piaţa Constituţiei.

PMB anunţă demararea construcţiei mai multor parcări. Una dintre acestea, în Piaţa Constituţiei

„Va fi demarată construcţia de parcări subterane şi supraterane în paralel cu taxarea domeniului public, o măsură luată de toate marile capitale europene cu efecte benefice asupra decongestionării traficului. Lansăm în acest an licitaţiile pentru atribuire prin concesionare a realizării următoarelor parcări: Edgar Quinet- trei niveluri - 380 locuri; Parcare subterană Piaţa Dorobanţi - două niveluri - 254 locuri şi Parcaj subteran Gara de Nord - 867 locuri”, a afirmat, miercuri, primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.