Planta care poate înlocui cu succes antibioticele. Este des întâlnită în apartamentele oamenilor

Postat la 11 ianuarie 2017 22793 afişări

Planta care poate înlocui cu succes antibioticele. Este des întâlnită în apartamentele oamenilor

Kalanchoe este o plantă medicinală originară din Madagascar. Deşi este una dintre cele mai populare plante de apartament, sunt puţine persoane care îi cunosc beneficiile.

Această floare are un efect antiinflamator, antiseptic şi tonic, fiind un stimulator puternic de regenerare a ţesuturilor.

Kalanchoe nu este o plantă otrăvitoare, fiind recomandată în tratamentul arsurilor şi fracturilor, şi tratează cu succes boli ale sistemului cardiovascular, tractului gastrointestinal, ale tractului urinar şi rinichi.

De asemenea, tinctura obţinută prin zdrobirea frunzelor proaspete este utilizată pentru răni, ulcere, abcese şi inflamaţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.