Piraeus întrerupe sistemul de carduri sâmbătă dimineaţa

Autor: Ciprian Botea Postat la 22 februarie 2013 19 afişări

Deţinătorii de carduri de debit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa nu vor putea efectua retrageri de numerar sau plăţi la comercianţi sâmbătă dimineaţa în intervalul orar 1:00-4:30, sistemul informatic al băncii fiind întrerupt pentru desfăşurarea unor operaţiuni de mentenanţă.

Deţinătorii de carduri de debit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa nu vor putea efectua retrageri de numerar sau plăţi la comercianţi sâmbătă dimineaţa în intervalul orar 1:00-4:30, sistemul informatic al băncii fiind întrerupt pentru desfăşurarea unor operaţiuni de mentenanţă. Şi reţeaua de ATM-uri va fi oprită, astfel că nu vor putea fi efectuate tranzacţii de retragere numerar nici cu alte carduri decât cele emise de Piraeus. Cardurile de credit emise de Piraeus vor fi însă funcţionale, la fel şi reţeaua de POS-uri instalate de bancă la comercianţi.

Toate stirile sunt pe zf.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Piraeus,
întrerupe,
sistem de carduri
/actualitate/piraeus-intrerupe-sistemul-de-carduri-sambata-dimineata-10586950
10586950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.