Pilot care l-a transportat pe preşedintele Italiei, suspendat după ce a tras focuri de armă de furie

Autor: Mihai Draghici Postat la 07 aprilie 2015 266 afişări

Un pilot al companiei Alitalia, comandantul avionului care l-a transportat în prima zi de mandat pe preşedintele italian Sergio Mattarella, a fost suspendat din funcţie după ce a tras focuri de armă, fără a răni pe nimeni, în cursul unei discuţii violente în familie, informează ziarul La Repubblica.

Maurizio Foglietti, pilot al companiei aeriene Alitalia, a tras focuri de armă duminică, în prima zi a Paştelui catolic, în locuinţa sa din Todi (centrul Italiei).

Compania Alitalia a decis suspendarea imediată a pilotului, pe durata investigaţiei, coordonată de Procuratura din oraşul Spoleto.

Pilotul în vârstă de 50 de ani a tras trei focuri de armă, cu o puşcă deţinută legal, în cursul unei discuţii aprinse cu fratele lui mai mare şi cu mama, în curtea casei din Todi, în regiunea Perugia. Nimeni nu a fost rănit în incident.

Procuratura din Spoleto îl cercetează pe pilot pentru ameninţări în formă agravată şi producere de daune. Cazul a fost semnalat companiei Alitalia de procurori, care au recomandat şi un test psihologic amănunţit.

Maurizio Foglietti a fost comandantul avionului cu care preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, a zburat pe 14 februarie, în prima zi după alegerea în funcţie, de la Roma spre Palermo. De altfel, pilotul companiei aeriene de stat a Italiei are şi o fotografie cu preşedintele italian.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ITALIA,
PILOT,
INCIDENT
/actualitate/pilot-care-l-a-transportat-pe-presedintele-italiei-suspendat-dupa-ce-a-tras-focuri-de-arma-de-furie-14111731
14111731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.