Philip Morris International lansează în România IQOS ILUMA, un nou dispozitiv din categoria produselor care încălzesc tutunul “Aproape jumătate de milion de români au ales IQOS”

Autor: Mădălina Dediu Panaete Postat la 13 iunie 2023 106 afişări

Philip Morris International lansează în România IQOS ILUMA, un nou dispozitiv din categoria produselor care încălzesc tutunul “Aproape jumătate de milion de români au ales IQOS”

Philip Morris International (PMI) lansează în România IQOS ILUMA, cel mai recent produs din portofoliul de alternative fără fum al PMI pentru adulţi. Practic, noul dispozitiv foloseşte o tehnologie de încălzire, care nu utilizează lamelă şi nu necesită curăţare.

“Astăzi adaugăm un nou capitol în istoria Philip Morris România. În 2016 am lansat IQOS în România, care a fost a patra piaţă unde PMI a lansat acest produs. Lansarea s-a făcut după mulţi ani de cercetare şi inovare. Iar în aceşti ani de la lansare am continuat să inovăm. În acest moment, aproape jumătate de milion de adulţi români aleg IQOS în fiecare zi. Practic, unu din zece adulţi fumători a ales să facă această schimbare, către alternativa fără fum”, a spus Mircea Scăunaşu, director general Philip Morris România. El are o experienţă de 19 ani în cadrul PMI.

Citiţi povestea integrală a lui Mircea Scăunaşu în Business MAGAZIN.

Mircea Scăunaşu, prezent la evenimentul de lansare a IQOS ILUMA, a vorbit şi despre investiţiile făcute de PMI în România.

“Philip Morris International a investit un miliard de dolari un cei 30 de ani de prezenta in Romania. Iar cea mai mare parte  a acestor investiţii a mers către unitatea de producţie din Otopeni”, a mai spus Mircea Scăunaşu. Fabrica din Otopeni este una dintre cele trei din Uniunea Europeană şi şapte de la nivel global unde PMI produce consumabile pentru dispozitivele IQOS.

“Peste 90% din producţia fabricii din Otopeni merge la export în 54 de ţări pe cinci continente. În ultimii doi ani, exporturile de consumabile pentru dispozitive care încălzesc tutunul au depăşit exporturile de ţigări ”, a precizat Mircea Scăunaşu. În România, PMI are peste 1.500 de angajaţi.

„IQOS ILUMA este cel mai inovator dispozitiv dezvoltat de PMI. Tehnologia sa de încălzire prin inducţie încălzeşte tutunul din interior. Dar, spre deosebire de sistemele noastre anterioare de încălzire a tutunului, IQOS ILUMA nu are lamelă. Asta înseamnă că nu va mai fi niciodată nevoie de curăţarea dispozitivului deoarece nu există reziduuri de tutun şi nici riscul ruperii lamelei. Produsul va fi disponibil în două variante şi vine cu o varietate de accesorii care permit multiple moduri de personalizare”, a spus Denys Strobykin, director marketing & digital, Philip Morris Romania. Cele două dispozitive sunt IQOS ILUMA PRIME şi IQOS ILUMA.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.