„Petrecerile COVID”, tot mai populare printre antivaccinişti. Un bărbat a murit după ce a participat la un astfel de eveniment

Postat la 24 noiembrie 2021 403 afişări

„Petrecerile COVID”, tot mai populare printre antivaccinişti. Un bărbat a murit după ce a participat la un astfel de eveniment

 Un anti-vaxxer care a mers la o aşa-numită „petrecere COVID” pentru a lua virusul a murit, informează The Mirror. Alte trei persoane au fost transportate la spital fiind infectate cu Covid-19 după ce au participat la evenimente similare.

Unii părinţi şi-au dus copiii la astfel de petreceri pentru a-i infecta cu Covid-19. Până în prezent un copil a fost spitalizat.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit săptămâna trecută în Austria, după ce a mers la una dintre aceste petreceri în oraşul Bolzano din Tirolul de Sud, în nordul Italiei.

Alte trei persoane au fost transportate la spital fiind infectate cu Covid-19 după ce au participat la evenimente similare.

În mod şocant, se pare că unii părinţi şi-au dus copiii la astfel de petreceri pentru a-i infecta cu Covid-19. Până în prezent un copil a fost spitalizat.

Dr. Patrick Franzoni, coordonatorul unităţii anti-Covid din Bolzano, a declarat că cel puţin o persoană de la fiecare petrecere este deja infectată cu Covid, iar celelalte intră în mod deliberat în contact cu ele, prin îmbrăţişări şi servind băuturi din aceleaşi pahare.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
deces,
eveniment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.