Petreceri de Revelion 2019: Cum s-au pregătit marile oraşe pentru noaptea dintre ani. Ce artişti vor concerta şi unde

Postat la 31 decembrie 2018 68 afişări

Primăriile marilor oraşe au pregătit pentru localnici şi turişti petreceri în aer liber de Revelion, unele doar cu focuri de artificii, altele cu concerte ale unor trupe şi artişti cunoscuţi. Agenţia MEDIAFAX vă prezintă programul din marile oraşe.

Petreceri de Revelion 2019: Cum s-au pregătit marile oraşe pentru noaptea dintre ani. Ce artişti vor concerta şi unde

Arad – ora 22.00, Piaţa Revoluţiei, concerte susţinute de trupa Fantezia, Kamelia şi Goombay Dance Band, o trupă de origine germană. La miezul nopţii este programat şi un show de artificii.

 

Baia Mare – ora 22.30, concert în Piaţa Libertăţii susţinut de trupa Compact şi Anna Lesko, urmat la ora 0.00 de focuri de artificii.

 

Brăila - Pe platoul de la Palatul Administrativ vor cânta AMI şi artişti locali, iar la miezul nopţii vor fi artificii.

 

Buzău – ora 19.00, printre cei care vor concerta în noaptea dintre ani în Piaţa Dacia se numără trupa Voltaj, Alessia sau Liviu Teodorescu & Band.

 

Braşov - Piaţa Sfatului rămâne locul de întâlnire al braşovenilor şi turiştilor, în noaptea de Revelion. Spectacolul va începe la ora 22.30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului „maramureşan“, Suzana şi Daciana Vlad. Ele vor fi urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică şi s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23.45 va începe show-ul Phoenix. Trupa îşi va întrerupe concertul pentru trecerea în noul an şi va continua după focul de artificii.

 

Bistriţa- cu începere de la ora 22.30, spectacol susţinut de Lora.

 

Botoşănenii sunt aşteptaţi în Piaţa Revoluţiei din oraş să petreacă Revelionul în aer liber, Primăria organizând concerte de muzică uşoară şi populară, foc de artificii. Cu această ocazie vor fi acordate şi premii, însă reprezentanţii Primăriei au spus, corespondentului MEDIAFAX, că acestea intră la capitolul ”surprize”, iar astfel nu pot nominaliza persoanele premiate. ”Concertele vor începe de la ora 20.00 şi se vor termina la ora 1.30. Avem mai mulţi invitaţi, între care Adda&Band, Paula Seling, Iustina Irimia, Simona Mazăre, Lorena Dupu - Fetele din Botoşani, Shift, Francisca, DJ/MC-80` Music. Vor fi şi urători”, au spus reprezentanţii Primăriei Botoşani.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
artisti,
revelion,
petreceri,
pregatiri,
noapte,
artificii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.