Peste 300 de vehicule marca Land Rover şi Jaguar din România sunt rechemate în service

Postat la 14 septembrie 2017 59 afişări

Premium Auto Romania, importatorul oficial Jaguar Land Rover, cheamă în service peste 300 de vehicule marca Land Rover şi Jaguar din cauza unor probleme la centura de siguranţă sau airbag, potrivit unei notificări transmise către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Peste 300 de vehicule marca Land Rover şi Jaguar din România sunt rechemate în service

Importatorul oficial Jaguar Land Rover cheamă în service 275 de autovehicule marca Land Rover, modelele Range Rover cu an model 2016-2017, Range Rover Sport cu an model 2016-2017 şi Discovery Sport cu an model 2017.

La anumite vehicule din modelele menţionate este posibil ca sistemul de pretensionare a centurii de siguranţă faţă să nu funcţioneze corespunzător, din cauza unei concentraţii incorecte a agentului de activare a sistemului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.