Personalităţi române contemporane, în expoziţia de fotografie "Români Frumoşi"

Postat la 10 ianuarie 2013 106 afişări

Proiectul "Români Frumoşi - galerie de valori", care cuprinde 29 de portrete ale unor personalităţi româneşti, un demers iniţiat de fotograful Matei Buţă, va fi prezentat în premieră, printr-o expoziţie ce va avea vernisajul vineri, de la ora 19.00, în ceainăria librăriei Cărtureşti Verona.

Expoziţia va fi deschisă publicului până pe 19 ianuarie, informează organizatorii printr-un comunicat.

Proiectul "Români Frumoşi", iniţiat de fotograful Matei Buţă, este o invitaţie la cunoaştere a personalităţilor contemporane marcante în domenii precum istoria, medicina, filmul, teatrul, muzica, cercetarea ştiinţifică, literatura, arta populară, teologia, arhitectura şi sculptura, prezentate într-o galerie de valori compusă din fotografii identitare şi biografii scurte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/personalitati-romane-contemporane-in-expozitia-de-fotografie-romani-frumosi-10447470
10447470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.