Persoanele care plătesc asigurări de sănătate în străinătate nu sunt contribuabili şi în ţară

Autor: Dan Straut Postat la 29 decembrie 2016 115 afişări

Persoanele fizice care deţin o asigurare de sănătate în ţările cu care România are încheiat acord bilateral de securitate socială „nu au calitatea de contribuabil la sistemul naţional de asigurări sociale de sănătate”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de ANAF.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) propune aprobarea procedurii de exceptare de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate a persoanelor care nu au calitatea de contribuabil la sistemul de asigurări sociale de sănătate, precum şi aprobarea modelului, conţinutului şi a instrucţiunilor de completare a formularului 603 „Declaraţie pe propria răspundere pentru exceptarea de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate” şi a caracteristicilor de tipărire a acestuia.

Citiţi mai multe pe Mediafax

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANAF,
CASS,
CONTRIBUŢII DE SĂNĂTATE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.