Percheziţii la CNADNR şi la Direcţii de Drumuri şi Poduri, într-un dosar de corupţie

Autor: Otilia Ciocan Postat la 12 decembrie 2014 63 afişări

Procurorii DNA fac, vineri, 30 de percheziţii în Bucureşti şi şase judeţe, la CNADNR, la Direcţii de Drumuri şi Poduri şi la firme, într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane care în perioada 2008-2014 ar fi comis fapte asimilate celor de corupţie.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) arată, într-un comunicat de presă transmis vineri agenţiei MEDIAFAX, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează "suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada  2008-2014".

Anchetatorii fac percheziţii la 30 de adrese din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Suceava, Iaşi, Cluj, Dolj şi Braşov, din care şase sunt instituţii publice, iar restul sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţiile publice unde au loc percheziţii sunt Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi Direcţiile de Drumuri şi Poduri din mai multe judeţe.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
CNADNR,
/actualitate/perchezitii-la-cnadnr-si-la-directii-de-drumuri-si-poduri-intr-un-dosar-de-coruptie-13716815
13716815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.