Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt vizaţi angajaţi ai Primăriei Craiova

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 22 ianuarie 2015 56 afişări

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţă, la Craiova, într-un dosar în care 19 angajaţi ai Serviciului Taxe şi Impozite din Primăria Craiova sunt suspectaţi de fraude informatice, fals intelectual, abuz în serviciu şi înşelăciune, cu un prejudiciu de peste 600.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, percheziţiile au avut loc la 24 de adrese din Craiova, respectiv la locuinţele unor angajaţi şi foşti angajaţi ai Direcţiei de Impozite şi Taxe din Primăria Craiova suspectaţi de fraude informatice, fals intelectual, înşelăciune şi abuz în serviciu.

Aceste infracţiuni ar fi fost comise în perioada 2007 - 2014, prejudiciul depăşind 600.000 de lei.

”Este vorba despre un dosar instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor,fiind un dosar penal mai vechi, care vizează vizează fapte penale săvârşite de inspectori din cadrul Direcţiei Impozite şi Taxe în perioada 2007-2012. A existat o colaborare între noi şi Serviciul de Investigare a Fraudelor, au solicitat tot felul de documente, iar astăzi (n.r. joi) au venit şi au solicitat alte documente şi au făcut percheziţii la colegii mei acasă”, a spus Elena Bonescu, director al Direcţiei de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Craiova.

Ea a precizat că 19 angajaţi ai Serviciului Impozite şi Taxe au fost duşi la audieri la Parchetul Judecătoriei Craiova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FUNCŢIONARI,
EVAZIUNE,
/actualitate/perchezitii-intr-un-dosar-de-evaziune-fiscala-in-care-sunt-vizati-angajati-ai-primariei-craiova-13780070
13780070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.