Pentru noul preşedinte al Republicii Moldova, unirea cu România înseamnă "distrugerea"

Postat la 19 noiembrie 2016 883 afişări

Pentru noul preşedinte al Republicii Moldova, unirea cu România înseamnă "distrugerea"

Obiectivul politicianului proeuropean Maia Sandu ar fi fost unirea cu România şi practic "distrugerea" Republicii Moldova dacă ar fi devenit preşedinte, susţine socialistul Igor Dodon, câştigătorul scrutinului prezidenţial.

"Adversarul meu politic, Maia Sandu, a admis că are cetăţenie română. Unul dintre punctele programului ei politic era unirea Republicii Moldova cu România", a declarat Igor Dodon pentru site-ul Lenta.ru.

"Cum putea cineva să voteze cu o persoană care candida în mod deschis la preşedinţia unei ţări cu scopul de a o distruge, de a o elimina?", a adăugat Dodon, conform site-ului agenţiei Sputnik.

Igor Dodon, un politician prorus, consideră că victoria sa în scrutinul prezidenţial din Republica Moldova permite salvarea ţării de la dispariţie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.