Pegas a vândut de 1 milion de lei de Black Friday

Autor: Ioana Matei Postat la 06 decembrie 2016 202 afişări

Pegas a vândut de 1 milion de lei de Black Friday

În perioada 18-30 noiembrie 2016, Pegas a adus reduceri de până la 90% la biciclete şi accesorii de bicicletă, astfel încât suma totală a comenzilor a depăşit un milion de lei, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Comenzile de biciclete au fost cele mai numeroase, 890 de biciclete Pegas fiind comandate în această perioadă. De asemenea, vânzări record au avut loc şi pentru piese şi accesorii, precum şi patine cu rotile, care au fost comandate de 337 de pasionaţi ai skatingului.

“Anul acesta, am mărit considerabil stocurile pentru cea mai mare promoţie naţională. Totodată, am prelungit cu trei zile perioada iniţială de campanie pentru a mulţumi cât mai mulţi clienţi doritori de Pegas. Îmbucurătoare pentru noi au fost şi reacţiile online - fanii Pegas semnalau faptul că reducerile noastre sunt reale, că au mai găsit biciclete pe stoc şi că am răspuns destul de prompt mesajelor lor. Faptul că am depăşit un milion de lei din vânzările Black Friday ne demonstrează că planul nostru de a lansa fabrica de producţie Pegas e tot mai aproape de realitate,” explică Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Anul acesta, Pegas îşi propune o creştere de peste 300% a vânzărilor de biciclete urmând ca peste doi ani să ajungă la masa critică de biciclete necesară pentru a lansa o fabrica de producţie integral în România.

În octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat în  parteneriat cu Network One Distribution, parteneriat prin care îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas ţintesc o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

Recent, compania a lansat franciza Pegas pentru cei interesati să se dezvolte în zona antreprenorială şi linia de cămăşi cu brandul de tradiţie Braiconf, pentru a întâmpina nevoile bicicliştilor urbani.

După patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii '70-'80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.