Pe cine ar prefera George Simion ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, dintre Ludovic Orban, Dan Barna şi Kelemen Hunor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 decembrie 2020 271 afişări

Pe cine ar prefera George Simion ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, dintre Ludovic Orban, Dan Barna şi Kelemen Hunor

Călin Georgescu este propunerea AUR pentru funcţia de prim-ministru, pentru că îl recomandă experienţa internaţională şi faptul că este „cinstit, patriot şi bun profesionist”, spune copreşedintele AUR George Simion.

„Propunerea AUR pentru funcţia de prim-ministru, văzând că partidele de pe locurile 1, 2 şi 3 nu au venit cu nume convingătoare, am hotărât noi să propunem ţării un prim-ministru - dl. Călin Georgescu. (...) Îl recomandă experienţa internaţională şi cele trei elemente pe care noi le cerem de la conducătorii României - să fie patrioţi, cinstiţi şi buni profesionişti. Am mai venit cu o propunere - vrem sub orice formă redeschiderea şcolilor”, spune George Simion.

El spune că a dialogat cu liderii PSD şi PNL.

„Probabil că pe Kelemen Hunor dintre toţi. Glumim!”, spune George Simion, întrebat pe cine ar prefera ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, dintre Ludovic Orban, Dan Barna şi Kelemen Hunor.

George Simion spune că nu s-a testat înainte de consultări: „Nu ni s-a solicitat. A fost un zvon”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
consultări,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.