Pe 2 iunie startup-urile se întâlnesc cu investitorii în arenă

Autor: Florin Casota Postat la 23 mai 2016 127 afişări

Pe 2 iunie startup-urile se întâlnesc cu investitorii în arenă

Pe 2 iunie, ora 18:00 va avea loc UPGRADER Arena, competitia de pitching creata pentru a ajuta startup-urile romanesti sa interactioneze cu potentiali investitori 

Se cauta 15 startup-uri pregatite pentru a face pasul catre un nou nivel, cu un model de business scalabil si activitate de minim 6 luni. Fiecare va avea la dispozitie 3 minute sa convinga investitorii de potentialul pe care il au si 4 minute pentru feedback si intrebari.

In sala vor fi prezenti 5 investitori care au investit in mai multe startup-uri si sunt in cautarea a noi oportunitati: Orlando Nicoara Fondator - We Love Digital, Dan Stefan- CEO Autonom Rent A Car, Sergiu Negut- Associate Dean MSM România, Peter Barta- Fondator Fundatia Post Privatizarea si Dragos Nicolaescu- Fondator Visionary Business Consultants.

Cele mai bune 3 startup-uri vor castiga premii in valoare totala de peste 15.000 de euro, constand in servicii B2B oferite de catre partenerii evenimentului.

Premiile constau in abonamente de acces in hub-ul We Love Digital Unirii, servicii de promovare video oferite de catre PopcornSet, pachet servicii branding Wave Division, servicii contabilitateoferite de catre Ask For Accounting, abonamente acces aplicatia MiniCRM, boot camp vanzari oferit de catre Tooliers, servicii SEO oferite de catre DWF, abonamente de acces SmartBillsi site-ul Listafirme.ro.

Inscrierile pentru pitching sunt deschise pana pe 27 mai 2016. Toti cei selectati vor beneficia de pregatire in structurarea si prezentarea pitch-ului, in cadrul unui workshop organizat in data de 31 mai 2016.

Inscrierile la eveniment si in competitie se realizeaza pe site-ul proiectului http://www.startupgrader.ro/upgrader-arena/

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pe-2-iunie-startup-urile-se-intalnesc-cu-investitorii-in-arena-15360545
15360545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.