PDL şi PNL anunţă moţiune simplă la Camera Deputaţilor pe cazul Duicu

Postat la 30 iunie 2014 26 afişări

PDL şi PNL vor depune miercuri, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă prin care vor cere ca ministrul Robert Cazanciuc să dea explicaţii în cazul Duicu, a anunţat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

PDL şi PNL anunţă moţiune simplă la Camera Deputaţilor pe cazul Duicu

 El a arătat, după şedinţa BPN al PDL, că această moţiune simplă va fi depusă în sesiune extraordinară şi a menţionat faptul că Parlamentul trebuie să ştie exact ce a făcut premierul în cazul Duicu.

"PDL şi PNL vor depune o moţiune simplă pe tema implicării politicului în justiţie în cazul Duicu. Îl vom chema pe domnul ministru al Justiţiei, Cazanciuc, să ne explice cum au stat lucrurile în cazul nominalizării doamnei Ponea, soţia fostului şef al IJP Mehedinţi, aflat în arest, pentru funcţia de procuror şef al secţiei judiciare a DNA. Rechizitoriul DNA arată clar că Victor Ponta şi PSD încearcă din răsputeri să politizeze instituţiile de aplicare a legii, Ministerul de Interne, Parchetul şi Ministerul Justiţiei", a precizat Blaga.

Premierul Victor Ponta a declarat că nu l-a chemat niciodată pe şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, la Guvern pentru a se întâlni cu fostul şef al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pdl-si-pnl-anunta-motiune-simpla-la-camera-deputatilor-pe-cazul-duicu-12860366
12860366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.