PDL cere Guvernului ca privatizarea CFR Marfă să fie un proces transparent

Postat la 15 aprilie 2013 27 afişări

PDL cere Guvernului ca privatizarea CFR Marfă să fie un proces transparent, cu un calendar foarte bine precizat, nu ca în cazul Oltchim, a declarat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga, arătând că deja se observă că nu sunt respectate procedurile transparente.

PDL cere Guvernului ca privatizarea CFR Marfă să fie un proces transparent

 Blaga a spus, după şedinţa BPN al PDL, că cere Guvernului respondabilitate în cazul privatizării CFR Marfă pentru a nu se repeta situaţia de la Oltchim unde premierul a modificat caietul de sarcini şi a renunţat la privatizarea cu investitori strategici.

"Noi cerem un proces transparent de privatizare, cu un calendar bine precizat şi cu o selecţie de ofertă care să fie cunoscută publicului şi cu consultarea sindicatelor, mai ales că discutăm de o societate importantă, CFR Marfă", a spus Blaga.

El a adăugat că deja se observă că nu sunt respectate procedurile transparente şi că preţul de pornire este foarte mic, în condiţiile în care această societate are cotă de piaţă de 50% din transportul de marfă al României şi are numeroase active.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pdl-cere-guvernului-ca-privatizarea-cfr-marfa-sa-fie-un-proces-transparent-10748843
10748843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.