Patru primari din Caraş-Severin, audiaţi la DNA Timişoara pentru fapte de corupţie

Postat la 04 iunie 2013 55 afişări

Patru primari din judeţul Caraş-Severin, dar şi un fost edil sunt audiaţi, marţi, la Timişoara, de procurorii DNA, fiind acuzaţi de fapte de corupţie într-un dosar disjuns din cel în care fostul şef al APIA Caraş-Severin Romică Anculia a fost condamnat pentru fraudarea de bani europeni.

Patru primari din Caraş-Severin, audiaţi la DNA Timişoara pentru fapte de corupţie

 Procurorul-şef al DNA Timişoara, Tamas Schiffbeck, a declarat, marţi, că patru primari şi un fost edil din judeţul Caraş-Severin sunt audiaţi la DNA Timişoara, într-un dosar disjuns din cel în care a fost trimişi în judecată, în 2012, fostul şef al APIA Caraş-Severin Romică Anculia şi mai mulţi aleşi locali.

"Este vorba de patru primari în funcţie şi un fost primar, toţi din judeţul Caraş-Severin, care sunt audiaţi la DNA Timişoara în continuarea speţei de anul trecut din dosarul în care a fost cercetat fostul şef al APIA din Caraş-Severin. Dosarul s-a disjuns şi acum se continuă cercetarea pe acelaşi gen de speţă", a afirmat Tamas Schiffbeck.

Potrivit unor surse din cadrul DNA Timişoara, este vorba despre liberalul Roma Gheorghe, primarul comunei Slatina Timiş, liberalul Viorel Roşca, primarul comunei Brebu, social-democratul Ion Moşoarcă, primarul comunei Grădinari, liberalul Ion Stoia, primarul comunei Fotoric, şi de Ion Vetriş, fostul primar al comunei Armeniş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/patru-primari-din-caras-severin-audiati-la-dna-timisoara-pentru-fapte-de-coruptie-10924025
10924025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.