Patru curse aeriene sunt întârziate sau anulate din cauza ceţii de pe Aeroportul Cluj

Autor: Vasile Magradean, Andreea Tobias Postat la 12 noiembrie 2014 40 afişări

Patru curse aeriene interne şi externe operate, miercuri, pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj înregistrează întârzieri sau au fost anulate din cauza ceţii.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Avram Iancu” Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că au fost afectate de ceaţă zborurile spre şi dinspre Bucureşti şi Viena.

Astfel, înregistrează întârzieri cursele Tarom de la Bucureşti care urmau să aterizeze la Cluj la ora 8.40, respectiv 9.10, în timp ce zborul de la Viena care trebuia să ajungă la Cluj la ora 13.20 a fost anulat.

Totodată, este întârziată cursa spre Bucureşti, care trebuia să decoleze de la Cluj la ora 9.35.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional "Avram Iancu” Cluj, condiţiile meteo sunt “în curs de îmbunătăţire".

Următoarele curse operate pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj sunt cele care ar trebui să ajungă de la Munchen (11.45) şi Beauvais (12.00), şi care ar trebui să decoleze la ora 12.45 spre Dortmund şi la ora 13.00 spre Munchen.

Marţi, cinci curse aeriene interne şi externe operate pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj au înregistrat întârzieri sau au fost anulate din cauza ceţii, iar în urmă cu opt zile patru curse aeriene interne şi externe au avut întârzieri din cauza ceţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CURSE AERIENE,
ÎNTÂRZIERI,
/actualitate/patru-curse-aeriene-sunt-intarziate-sau-anulate-din-cauza-cetii-de-pe-aeroportul-cluj-13537530
13537530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.