Patriciu: Taierea egalitarista a lefurilor se intampla numai in comunism

Postat la 09 mai 2010 36 afişări

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, duminica, la PRO TV, ca masurile economice anuntate de presedintele Basescu sunt luate "din disperare", fiind similare cu cele adoptate in comunism, recomandand concedieri masive printre functionari si conducerea statului in stil corporatist.

"Evident, cea mai proasta alegere ar fi fost aceea a cresterii TVA-ului si a impozitului direct pe venituri. O taiere egalitarista a tuturor lefurilor din sectorul bugetar, si a pensiilor si a ajutorului de somaj nu este o solutie. (...) Este un expedient, pentru ca o masura luata pe picior, taind de la toata lumea la fel, ceea ce se intampla numai in comunism. Aceste masuri sunt luate din disperare. Vin din obsesia inflatiei, pe care cei care au imaginat ideea o au", a spus omul de afaceri, intr-o emisiune a PRO TV.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Dinu Patriciu,
masuri,
recesiune,
FMI,
comunism
/actualitate/patriciu-taierea-egalitarista-a-lefurilor-se-intampla-numai-in-comunism-6103114
6103114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.