Parlamentul se reuneşte la ora 13 pentru suspendarea lui Băsescu. Nicolăescu: Într-o oră depunem documentele pentru suspendare

Postat la 04 iulie 2012 5 afişări

Viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu a anunţat, miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri, că într-o oră USL va depune la Birourile permanente reunite documentele pentru declanşarea procedurii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

El a spus că nu crede că va fi convocat un plen comun miercuri pentru citirea documentului de suspendare a şefului statului, precizând că acest lucru s-ar putea întâmpla joi. Nicolăescu a spus că va fi invitat şi preşedintele ţării pentru a-şi exprima punctele de vedere. El a mai declarat că vor fi respectate toate prevederile legale şi constituţionale. De asemenea, Nicolăescu a mai spus că, în funcţie de deciziile Birourilor Permanente ale Camerelor, Curtea Constituţională va fi sesizată pentru a da un aviz.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suspendare,
basescu,
parlament,
reunire
/actualitate/parlamentul-se-reuneste-la-ora-13-pentru-suspendarea-lui-basescu-nicolaescu-intr-o-ora-depunem-documentele-pentru-suspendare-9812796
9812796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.