Parlamentul ar putea vota vineri suspendarea lui Băsescu. Referendumul - în maximum două săptămâni

Postat la 04 iulie 2012 8 afişări

Parlamentul ar putea da, vineri, votul pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, după citirea şi dezbaterea documentului, joi, în plenul reunit, referendumul pentru demitere urmând a se organiza în cel mult două săptămâni.

Potrivit unor surse parlamentare, plenul reunit va citi şi va dezbate, joi, începând cu ora 9.00, cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, la şedinţă urmând a fi invitat şi şeful statului. După dezbaterea cererii de suspendare, documentul va fi trimis la Curtea Constituţională, cu solicitarea ca aceasta să dea aviz în 24 de ore, astfel ca vineri plenul reunit să poată vota cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui. Sursele citate au subliniat că acest aviz consultativ este singurul dat de Curtea Constituţională, al cărei rol în procesul de suspendare se opreşte în această fază.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suspendare,
basescu,
parlament,
reunire
/actualitate/parlamentul-ar-putea-vota-vineri-suspendarea-lui-basescu-referendumul-in-maximum-doua-saptamani-9813181
9813181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.