Pambuccian: Minoritatile din Parlament vor sustine Guvernul condus de Emil Boc

Postat la 17 decembrie 2009 4 afişări

Grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor va sustine un Guvern condus de premierul desemnat Emil Boc, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, liderul grupului Varujan Pambuccian.

"Vom sustine un guvern condus de Emil Boc pentru ca din punct de vedere logic si rational am putea sa nu sustinem si atunci am avea alegeri anticipate si am mai pica doua guverne sau putem sa sustinem un Guvern si sa iesim odata din logica asta. Asta arata configuratia politica si sa depasim situatia de instabilitate", a explicat Pambuccian. El a refuzat sa precizeze daca sustinerea grupului minoritatilor fata de Guvernul Boc va fi conditionata. "Am un mandat de negociere si nu vreau sa-l fac public inainte de a ma intalni cu cei cu care urmeaza sa negociez", a adaugat liderul grupului parlamentar al minoritatilor.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
Boc,
minoritati. Pambuccian
/actualitate/pambuccian-minoritatile-din-parlament-vor-sustine-guvernul-condus-de-emil-boc-5187059
5187059
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.