(P) Merită să-ţi iei un Xiaomi Redmi Note 8 Pro în 2020?

Postat la 25 septembrie 2020 128 afişări

(P) Merită să-ţi iei un Xiaomi Redmi Note 8 Pro în 2020?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro este un telefon mobil de gamă medie. Atenţie, numele Pro din nume nu înseamnă că este un produs vârf de gamă, deşi anumite caracteristici ale sale cochetează cu această gamă.

Un telefon cu specificaţii destul de bune pentru 2020, cu un ecran IPS de 6,53 inchi, o rezoluţie de 2340 x 1080, un procesor Mediatek Helio G90T, 6 sau 8 GB de RAM, 128 de GM spaţiu de stocare (putând fi mărit la 256 printr-un card microSD), baterie de 4500 mAh, cameră frontală de 20 MP şi cameră principală cvadruplă de 64 MP+2 MP+2MP+8MP şi protecţie Corning Gorilla Glass 5.

Ca orice smartphone, are avantaje şi dezavantaje şi Xiaomi Redmi Note 8 Pro, deşi ce putem spune din start este că oferă un foarte bun raport calitate/preţ, aşa cum ne-a obişnuit deja acest fabricant chinez.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro este un smartphone cu o moştenire excelentă de apărat. La puţin peste jumătate de an de la lansarea Note 7, chinezii au lansat a opta generaţie. Este cea mai puternică versiune a acestui model, aşa că vom vedea beneficii care depăşesc în mod constant nota 8 convenţională.

Designul acestui telefon Xiaomi Note 8 Pro este mai mult decât decent. Filosofia estetică a companiei chineze este prezentă şi vizibilă din primul moment. Am găsit un smartphone care a redus rama din faţă pentru o mai bună utilizare a ecranului. Partea din spate atrage atenţia datorită modulului de cameră quad.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro are un procesor Mediatek care nu dezamăgeşte deloc, deşi este un aspect care semăna îndoieli în primă instanţă. Chipset-ul oferă performanţa aşteptată şi promisă de firmă, deci nu va exista nicio problemă pentru sarcinile de bază. Testul real vine atunci când îl punem la treabă în jocuri şi, spre bucuria noastră, nu prezintă încetiniri sau decalaje.

Un alt avantaj fundamental al lui Xiaomi Redmi Note 8 Pro: autonomia sa. Bateria de 4.500 mAh te va lăsa mai mult decât mulţumit, deoarece oferă un timp de rulare remarcabil pentru segment. În plus, sistemul său de încărcare de 18 W îi permite să se reîncarce până la 35% într-o perioadă de 20 de minute. În medie, vom avea nevoie de aproximativ 1 oră şi 20 de minute pentru a-l umple de la zero.

Când vine vorba de sistemul foto, camera quad obţine rezultate remarcabile în condiţii de iluminare ideale. Adică, nu vom avea probleme să obţinem un nivel bun de detaliu în capturile de zi. Cu toate acestea, scena se schimbă atunci când lumina este puţină şi cade noaptea.

Printre principalele dezavantaje avem calitatea ecranului. În ciuda dimensiunilor sale mari şi a densităţii bune a pixelilor, acesta nu este departe de experienţa oferită de panourile AMOLED. Pentru categorie se simte corect, dar este şi adevărat că există rivali care acordă mai multă atenţie acestei secţiuni.

Un alt aspect pe care utilizatorii îl vor observa este că calitatea fotografiei scade semnificativ în condiţii de lumină slabă. Xiaomi trebuie să facă cu siguranţă îmbunătăţiri la nivel de software pentru a oferi rezultate remarcabile, pentru a profita din plin de progresele sale în materie de hardware. Pierderea detaliilor în fotografia de noapte este evidentă în comparaţie cu fotografiile din timpul zilei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
note,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.