Antonescu: Conducerea PNL nu a discutat despre ieşirea din Guvern, ci despre majorităţi în jurul PSD

Postat la 16 decembrie 2013 35 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, luni, că în şedinţa conducerii partidului nu s-a discutat despre ieşirea PNL de la guvernare, ci despre posibilitatea care le "este vehiculată din ce în ce mai intens, aproape căpătând formă de ameninţare", că se pot construi alte majorităţi în jurul PSD.

Antonescu: Conducerea PNL nu a discutat despre ieşirea din Guvern, ci despre majorităţi în jurul PSD

 "Eu am discutat în acea şedinţă, şi au mai discutat şi alţi colegi, nu despre posibilitatea ca noi să ieşim de la guvernare, să denunţăm un contract public, electoral, politic, ci despre posibilitatea care ne este vehiculată din ce în ce mai intens, aproape căpătând formă de ameninţare, că se pot construi alte majorităţi în jurul PSD, că printr-un traseism politic de anvergura pe care o cunoaşteţi se poate trece dincolo sau se poate mistifica rezultatul alegerilor, ipoteză pentru care trebuie să fim pregătiţi, ipoteză pentru care un partid serios trebuie să fie pregătit şi la care trebuie să aibă răspunsuri", a declarat Antonescu.

El a mai spus că PNL nu are "în niciun fel nici intenţia de a bloca Guvernul, nici intenţia de a părăsi Guvernul".

"PNL se află la guvernare nu printr-o înţelegere între mine şi Victor Ponta, nu printr-o înţelegere, undeva, ascunsă între două partide. PNL, ca şi PSD, se află la guvernare în consecinţa votului dat de români în formula alianţei care se numeşte USL. Atâta vreme cât va fi posibil şi atâta vreme cât vom rămâne în programul de guvernare, PNL se va achita de aceste misiuni", a afirmat preşedintele PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-conducerea-pnl-nu-a-discutat-despre-iesirea-din-guvern-ci-despre-majoritati-in-jurul-psd-11779009
11779009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.