OMV a încheiat un contract cu Gazprom pentru cumpărarea de gaze

Autor: Carol Dan Postat la 15 decembrie 2013 86 afişări

Grupul austriac de petrol şi gaze OMV a încheiat, prin subsidiara EconGas, un contract interimar pentru cumpărarea de gaze de la "furnizorul său consacrat" Gazprom.

OMV a încheiat un contract cu Gazprom pentru cumpărarea de gaze

Noua înţelegere reflectă parteneriatul durabil pe care îl avem cu furnizorii noştri de gaze consacraţi", a declarat directorul general al OMV, Gerhard Roiss. Termenii contractului pentru furnizarea de gaze pe termen lung au fost ajustaţi astfel încât să reflecte îndeaproape condiţiile de pe piaţa gazelor din Europa.

De asemenea, există posibilitatea de revizuire a clauzelor contractuale stabilite pentru viitorul apropiat. OMV este acţionarul majoritar al OMV Petrom, singurul producător important de petrol din România şi al doilea mare producător de gaze naturale, după Romgaz Mediaş.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omv-a-incheiat-un-contract-cu-gazprom-pentru-cumpararea-de-gaze-11773976
11773976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.