LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

OUG 14/2017 va fi votată în plenul Camerei Deputaţilor/ Proiectul de respingere a OUG 13, avizat favorabil în Comisia juridică

Postat la 21 februarie 2017 37 afişări

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a elaborat, marţi, Raport favorabil la proiectul de lege de respingere a OUG 13, cu majoritate de voturi, în forma Senatului, fără modificări, urmând ca OUG 13 să fie supusă votului final, în plenul Camerei, alături de OUG 14.

OUG 14/2017 va fi votată în plenul Camerei Deputaţilor/ Proiectul de respingere a OUG 13, avizat favorabil în Comisia juridică

Raportul a fost adoptat de 21 de voturi „pentru” şi 3 abţineri.

În aceste condiţii, proiectele de lege privind OUG 13 şi OUG 14 vor intra pe ordinea de zi a şedinţei de vot final a plenului Camerei Deputaţilor de marţi.

Camera Deputaţilor este for decizional în ambele cazuri.

OUG 14 a fost adoptată, în 13 februarie, cu scandal în Comisia juridică din Senat. Liberalii au cerut discutarea "la pachet" a celor două ordonanţe. Două amendamente au fost admise şi două respinse, fiind vorba de detalii privind corelarea unor texte. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.