OTP: "Nu suntem inconstienti sa grabim executarile"

Postat la 09 octombrie 2009 8 afişări

Cum valoarea de piata a bunurilor, mai ales imobile si terenuri, a scazut vertiginos, iar procedura este greoaie, bancherii nu au nici un interes sa grabeasca executarea garantiilor celor care nu mai pot sa-si plateasca ratele.

Nicio banca nu este inconstienta sa se grabeasca cu executarile garantiilor, acest proces fiind un sport extrem de periculos, intrucat contribuie la adancirea crizei, a declarat Gabriel Cretu, director de retea si vanzari la OTP Bank Romania.

Aproape 10% dintre clientii OTP Bank au avut nevoie de ajutor, iar institutia a putut sa recurga la solutii de restructurare a creditelor doar pentru jumatate dintre acestia. "Unii dintre clienti nici nu au cerut ajutorul. In Romania exista si tactica strutului, respectiv de a baga capul in pamant si a nu recunoaste o problema. Noi mergem la ei, dar unii, de exemplu, sunt plecati din tara", a spus Cretu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
executare,
garantii,
rate,
OTP
/actualitate/otp-nu-suntem-inconstienti-sa-grabim-executarile-4975178
4975178
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.