Orient Express de România - Cum arată PRIMUL tren turistic românesc

Postat la 31 august 2017 312 afişări

Primul tren turistic românesc a plecat, joi, din Gara Braşov, pentru a face un circuit inedit în inima Transilvaniei. O sută de turişti români au cumpărat o vacanţă neconvenţională, în care vor avea parte, timp de patru zile, de experienţe culturale şi tradiţionale, transmite corespondentul MEDIAFAX

Orient Express de România - Cum arată PRIMUL tren turistic românesc

Transilvania Train circulă pe traseul Braşov – Sighişoara – Mediaş – Alba Iulia – Sebeş – Sibiu – Făgăraş – Braşov, timp de patru zile.

Călătoria nu este continuă, ci turiştii vor fi cazaţi în hoteluri de trei şi patru stele şi se vor opri în cele mai pitoreşti locuri din inima Transilvaniei.

”România nu are un asemenea concept şi nu a avut niciodată acest concept de tren pur turistic şi ne-am gândit că ar fi o idee foarte bună şi a sosit momentul ca şi România să ofere un astfel de produs turistic pe piaţa românească şi imediat după aceea pe piaţa internaţională, pentru că este una dintre şansele României să iasă afară, să iasă în extern pe piaţa turistică cu ceva inedit. Trenurile turistice au o mare tradiţie în Europa şi în lume şi România a trebui să intre pe acest trend. Este primul proiect de acest gen care este făcut pe picior de egalitate între două agenţii de turism din România, este o dovadă că putem să ne asociem pe baze libere să să facem un proiect cât se poate de frumos“, a declarat Cristi Pitulice, managerul de proiect Transilvania Train.

Vezi mai multe fotografii pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
tren,
romania,
brasov,
timp,
inedit,
inima

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.